MinirulettiMiniruletti on aivan kuin perinteistä rulettia, mutta kutistetussa muodossa. Miniruletissa rulettipyörästä löytyvät numerot 0-12. Normaalissa rulettipyörässä on numerot 0-36, joten miniruletissa numeroita on vain kolmasosa.

Pelaa minirulettia

Tässä oiva minirulettipeli, jossa voit kokeilla taitojasi. Löydät miniruletin alta säännöt, jos sellaisia tarvitset.

Oikean rahan minirulettia voit pelata CasinoEurossa.

Miniruletti on hyvin helppo peli: klikkaa hiirellä sopivaa pelimerkkiä ja sen jälkeen pelipöytää asettaaksesi pelimerkkejä. Jos haluat poistaa merkkejä, valitse ”tyhjennä”. Kun olet valmis, klikkaa ”Pyöräytä”.

Nollan erikoissääntö

Miniruletissa on nolla, aivan kuten tavallisessakin ruletissa. Nollalle voi panostaa aivan normaalisti, mutta se ei ole osa mitään yhdistelmävetoa (esim. musta/punainen, pariton/parillinen, jne).

Miniruletissa nollaan liittyy yksi erikoissääntö: jos tulos on nolla, nollalle asetetuilla panoksilla voittaa normaalisti, mutta lisäksi kaikista suoraan numeroille asetetuista panoksista saa puolet takaisin!

Esimerkki: Pelaat 10 eurolla numeroa 12. Tulos on nolla. Saat 10 euron panoksestasi vitosen takaisin.

Miniruletin vedot

Alta löydät kaikki miniruletin vedot. Miniruletin säännöt ovat pitkälle samat kuin ruletin säännöt tavallisestikin, mutta pienemmän numeromäärän takia vedot ovat hieman erilaiset.

Voitot on ilmoitettu kansainväliseen tapaan suhdelukuina, joita tulkitaan näin: kerro panoksesi suhdeluvun vasemmalla numerolla ja ynnää siihen alkuperäinen panoksesi, niin tiedät paljonko voitat.

Esimerkki: Voitat 11:1 kertoimella. Panoksesi on vitosen. Voittosi on 11*5 + 5 = 60 euroa.

Numeron veikkaaminen
Jos asetat panoksen suoraan tietylle numerolle ja voitat, voitto maksetaan suhteessa 11:1. Jos asetat panoksen kahden numeron rajalle, voitat jomman kumman numeron osuessa 5:1 kertoimella. Jos taas laitat panoksen neljän numeron ”risteykseen” (esim. 7-8-10-11), voitat kertoimella 2:1.

Musta tai punainen
Pelataan ja maksetaan ihan kuin tavallinen ruletin musta tai punainen veto, eli oikean värin osuessa voitto maksetaan 1:1.

Sarake (column)
Tällä vedolla pelataan yhtä pöydän kolmesta numerosarakkeesta, jos veto osuu, maksetaan voitto 2:1.

Puoli tusinaa (half dozen)
Tällä vedolla pelataan jonkin ”puolen tusinan” eli kuuden peräkkäisen numeron puolesta. Vaihtoehdot ovat 1-6, 4-9 ja 7-12. Osuessan veto tuo rahat takaisin kertoimella 1:1.

Pariton tai parillinen (odd or even)
Veikkaat joko parillista tai paritonta numeroa. Voitot maksetaan suhteessa 1:1.

Talon etu miniruletissa on n. 7,5%. Se on siis suurempi kuin normaalin ruletin talon etu, joka on 2,7%

mini ruletti