Anti-Martingale järjestelmäAnti-Martingale -rulettijärjestelmä kääntää perinteisen Martingale-järjestelmän idean ylösalaisin. Siinä missä Martingalessa vähennetään panosta voiton jälkeen, Anti-Martingale -järjestelmän mukaan juuri silloin lisätään panoksia. Häviön jälkeen puolestaan vähennetään panosta.

Järjestelmän perusidea on, että pelissä tulee sekä voitto-, että tappioputkia. Näitä putkia hyväksi käyttäen voidaan maksimoida voitot ja minimoida tappiot.

Sitä, kuinka paljon panosta on syytä korottaa tai vähentää voiton ja tappion jälkeen, ei ole järjestelmässä erikseen määritelty. Voit korottaa tai vähentää panosta aina alkuperäisen panoksen verran tai sen verran, kuin mihin luulet sinulle olevan varaa. Anti-Martingale -järjestelmä onkin hyvin vapaamuotoinen järjestelmä, jota myös rahoitusmarkkinoilla käytetään.

Tämä lähestymistapa, jolloin panosta korotetaan kun pelitilanne on pelaajalle edullinen, voidaan käyttää peleissä, joissa pelihistorialla on merkitystä, kuten blackjackissä. Korttien laskeminen on tästä hyvä esimerkki. Ruletti on kuitenkin peli, jossa kaikkien lopputulosten todennäköisyys on sama joka pelikierroksella, eikä Anti-Martingale -järjestelmä siksi voi taata menestystä.rulettipyörä

ruletti